Omschrijving

Royaal, vrijwel energieneutraal en privaat wonen op een riant perceel!

Wonen in uw eigen oase van rust? Dat kan! Op een ruim perceel van bijna 8.000 m2, gelegen op de grens van bos en weiland, ligt dit sfeervolle landhuis. Met een lommerrijke tuin rondom het huis - met diverse terrassen en 'tuinkamers' én een eigen ven - is het hier prima vertoeven!

Korte omschrijving van het landhuis

Op de begane grond bevindt zich de entree met bijzondere hal met prachtige vide en meerdere trappen. Deze hal geeft toegang tot de ruime woonkamer met diverse uitbouwen en veranda’s, de authentieke Oostenrijkse ‘Stube’, de complete keuken en het kantoor-aan-huis.

De verdieping bevat onder andere vier (slaap)kamers en twee badkamers.
In het souterrain ontdekt u naast een praktische klusruimte met werkbanken, een sauna met relaxruimte & douche / zwembad & dompelbad, een uiterst ruime multifunctionele extra kamer, de wasruimte, diverse bergingen en een dubbele inpandige garage. Buiten treffen we een vrijstaande houten berging (25m2), een vrijstaande kapschuur (45m2) en een (momenteel in aanbouw) vrijstaande schuur (60m2).

Door de bijzondere isolatie-voorzieningen, het goede onderhoud, warmtepomp, zonnepanelen en windmolen zijn de lopende kosten (ca. € 250 voor gas en elektra) relatief laag en is het zeer comfortabel wonen in dit ruime landhuis, met een inhoud van circa 1.700 m3 en een woonoppervlak van 410 m2.

De fijne, rustige ligging waarborgt alle privacy, terwijl u zich toch op slechts enkele autominuten van het centrum van Ede en Lunteren en de A30 bevindt.

Nieuwsgierig geworden naar meer beeldmateriaal én toelichting? 

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging. Neem contact op met ons kantoor 0318 240302 of info [at] zhmakelaars.nl

Kenmerken