Beschrijving

Bezichtigen niet meer mogelijk
EIGEN PARKEERPLAATS - zeer dichtbij het CENTRUM en een praktische TUIN + CARPORT

Hierboven treft u een aantal kernelementen aan die de Veenderweg 7 te Ede typeren. We mogen u een zonnige maisonnette woning aanbieden die praktisch gezien op een hoekwoning lijkt. Waarom? Vanwege de zonnige tuin – op het zuiden – met parkeerplaats en eigen carport, waarnaast zelfs een riante schuur is gerealiseerd. De woning ligt centraal in het dorp van Ede, op loopafstand van winkels, scholen, cultureel centrum en andere voorzieningen.

Als we de woning binnenlopen, krijgen we toegang tot de royale hal met toilet, meterkast, trap naar de eerste etage en de woonkamer met inbouwkast en open keuken. 
De praktisch opgestelde keuken is voorzien van diverse luxe (granieten aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur) en geeft vrij zicht over de Veenderweg. Achter de woning ligt de zonnige tuin met daarachter eigen carport en schuur. 
De eerste verdieping geeft toegang tot twee slaapkamers, een ruime inloopkast, berging en badkamer (met o.a. wasmachine opstelling, wastafel en douchecabine). Er is gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de slaapkamer aan de tuinzijde te splitsen in twee slaapkamers. Op deze manier zijn er drie slaapkamers op de eerste etage ontstaan, waarbij er alsnog een berging op die etage overblijft. Hier is momenteel de vaak onderhouden cv-ketel uit geplaatst en daarnaast is er wat ruimte t.b.v. kleine opslag. De woning is aangesloten bij de Vereniging van Eigenaren (VvE), prettig want zo worden zaken als schilderwerk centraal geregeld en daar heeft u dan geen omkijken naar.

Let op: de woning is momenteel verhuurd, derhalve kan de werkelijkheid iets afwijken van de gepubliceerde foto's (kleuren op de wanden bijvoorbeeld). De belangrijkste wooneigenschappen zoals de keuken en badkamer bijvoorbeeld verschillen niet van de gepubliceerde foto's. 

Bijzonderheden:

- Voordelen van een appartement en woonhuis tezamen;
- Woning met carport (en dus eigen parkeerplaats) en tuin op korte afstand van het gezellige centrum van Ede;
- Ideaal voor de starter, maar ook voor mensen die (nog) niet toe zijn aan een appartement;
- Onderhoud buiten (schilderwerk, dak etc.) wordt geregeld door de VvE;
- Maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt ca. € 109,-- per 01/2021.

Kenmerken