Omschrijving

Uitstekend verzorgde vakantiewoning op EIGEN grond!

Wij mogen u een goed verzorgde woning aanbieden voor recreatief gebruik. Het is mogelijk het object (deels) beschikbaar te stellen voor verhuur, waardoor het object als een 'ontspannen' investering gezien kan worden! Rendement en vertier kunnen op deze wijze dus prima samenkomen. Overigens is het ook mogelijk de vakantiewoning aan te schaffen voor volledig eigen gebruik, zonder verhuur.

Met mooie accommodaties en meerdere golfbanen in de buurt, is Landal Landgoed Aerwinkel echt een vakantiepark voor de levensgenieter. Op het vakantiepark, gelegen vlakbij Posterholt, vindt u deze vrijstaande recreatiewoning. Landal Landgoed Aerwinkel is door de ligging een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in het mooie Limburgse landschap. Het park heeft onder andere een overdekt en buiten zwembad, bowlingbanen, een visvijver en een gezellig restaurant.

De recreatiewoning heeft een ruime woonkamer met een zit-, eethoek. De schuifpui geeft u toegang tot het terras. De open keuken is o.a. voorzien van een combimagnetron en vaatwasser. De badkamer op de begane grond is voorzien van een ligbad/douche en wastafel.

De woning telt twee slaapkamers welke zijn gelegen op de eerste verdieping.

Bijzonderheden:

* De totale woonoppervlakte bedraagt ca. 86 m2, waarvan ca. 6 m2 is berekend voor de inpandige berging.
* De woning wordt BTW betaald aangeboden.


Neem gerust en vrijblijvend contact op met ons kantoor om verdere informatie te verkrijgen: 0318 240302.

Kenmerken